'Macarena, maar dan in je onderbroek', New Kids gaan voor hit met 'Penis Dance'

16 december 2015 om 19:59
nl
Mannen, deze is voor jullie! Trek je lekkerste onderbroek maar aan en ga heerlijk los op de Penis Dance. Het is de hit van New Kids-mannen Steffen Haars uit Maaskantje en Flip van der Kuil.
Profielfoto van van der Meer Christel
Geschreven door
van der Meer Christel

Het nummer heet dus Penis Dance. "Het is een soort Macarena voor mannen, maar dan met je lul", aldus Steffen en Flip, die voor deze gelegenheid de artiestennaam 2 Brothers Unlimited hebben aangenomen.
Wiebel met je geslachtsdeelIn de videoclip, met onder meer Jennifer Hofman en Tim Haars, wordt voorgedaan hoe de 'dans' gaat. Het concept is eigenlijk simpel: gewoon goed met je geslachtsdeel van voor naar achter wiebelen.
Ook staat de tekst van het liedje af en toe in beeld. Die is overigens niet zo moeilijk: "Drop your pants, clap your hands" en "Dance with your penis" zijn zinnen die op regelmatige basis terugkeren in de hit.[Youtube:body:https://youtu.be/S_pzMGAG_B8]
Macarena met je lul"De Penis Dance is een soort Macarena voor mannen, maar dan met je lul”, reageren Steffen& Flip tegenover BuzzE. “Het is een uit de hand gelopen grap met bijbehorende videoclip.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.