Realityserie kickbokser Nieky Holzken stopt, RTL 5 trekt de stekker eruit

17 december 2015 om 10:40 • Aangepast 21 november 2020 om 14:02
nl
De realityserie over de Helmondse kickbokser Nieky Holzken krijgt geen tweede seizoen. Dat meldt Holzken donderdag op zijn Twitter- en Instagramaccount.
Profielfoto van Koert, van Martijn
Geschreven door
Koert, van Martijn

Het wel en wee van Holzken, zijn familie en zijn kickboksen was iedere dinsdagavond te zien op RTL 5. De zender stopt ermee, omdat de kijkcijfers tegen zouden vallen. De Helmonder laat weten dat geld hierin geen enkele rol heeft gespeeld.

Wachten op privacy instellingen...

OnverwachtDat RTL nu beslist om de samenwerking te stoppen kwam onverwacht: "We hebben er veel positieve reacties op gekregen en ook op social media krijg ik nu berichten van mensen die het heel jammer vinden. Daarnaast had ik altijd het idee dat het goed werd bekeken", aldus Holzken.
Of er een andere zender aan de haal gaat met 'De Knock-Out van Brabant' weet hij nog niet: "Op dit moment speelt dat nog niet. Ik sta overal voor open, maar het liefste blijf ik gewoon bij RTL. Er moeten alleen betere afspraken gemaakt worden over de momenten tussen de trainingen en mijn rust."
ErvaringDoe het maar eens, jezelf openstellen voor een realitiyserie. Holzken deed het en heeft dat als positief ervaren: "We hebben er mooie herinneringen aan overgehouden en het was een hele belevenis. Maar ik bleef gewoon mezelf. Daarnaast was het ook goed voor de sport. Je merkt dat het weer wat populairder wordt. En hoe het nu verdergaat weet ik niet. Voorlopig concentreer ik me op het trainen en daarna zien we het wel."
Teleurgestelde fansNiet alleen de Helmonder is er teleurgesteld over. Ook zijn fans vinden het jammer.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.