Alleen met kerst? In Tilburg hoeft dat niet, want bij Bianca kun je aanschuiven

17 december 2015 om 12:06
nl
"Met Kerst moet niemand alleen zijn", dacht Bianca Semmeling uit Tilburg. Daarom bood zij op Facebook een stoel aan voor iemand die graag bij haar en haar gezin aanschuift tijdens het kerstdiner. "Ik heb niet veel, maar wat ik heb wil ik graag delen."
Profielfoto van Verhoeven Birgit
Geschreven door
Verhoeven Birgit

Op Facebook liet Bianca weten graag iemand uit te nodigen om op Eerste Kerstdag bij haar thuis te komen eten. "Mocht je alleen zijn en heb je zin om bij ons gezinnetje aan tafel te komen, ben je van harte welkom", zegt ze in het berichtje.
'Ik wil altijd mensen helpen'In eerste instantie zou er plek zijn voor één extra eter, maar omdat er zich twee mensen aanmeldden wordt er gewoon nog een extra stoel bijgezet. "Als je plek hebt voor één persoon, heb je het ook voor een tweede", zegt Bianca.
Haar gezin vond de plannen prima. "Ik wil altijd mensen helpen, dus mijn vriend is dat wel gewend."
Man en vrouwDe mensen die zich aanmeldden zijn een vrouw van 62 en een man van 28. Volgens Bianca moeten ze wel tegen haar drukke huishouden kunnen. "We hebben drie kinderen, twee honden en een kat. Het zal dus niet het standaard rustig etentje zijn, maar wel een avondje vol gezelligheid en liefde."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.