Gesprek Phillip Cocu en PSV-doelman Remko Pasveer na incident Heracles: 'Voor ons is kous af'

17 december 2015 om 12:57
nl
PSV-trainer Phillip Cocu heeft donderdagochtend een gesprek gehad met Remko Pasveer. De doelman verliet na de rode kaart die hij woensdagavond kreeg tijdens het bekerduel met Heracles Almelo meteen boos het stadion. Dat is not done en daarmee ging Pasveer in tegen de teamafspraken. Maar volgens Cocu zitten de partijen na het gesprek weer op één lijn.
Profielfoto van Bekker Peter de
Geschreven door
Bekker Peter de

Volgens de coach keurt hij de actie van Pasveer niet goed. "Maar dat wil niet zeggen dat we ons niet in zijn situatie kunnen verplaatsen."
Extreme teleurstelling"Er was sprake van extreme teleurstelling", zegt Cocu. Remko keept bij ons in het bekertoernooi, we speelden tegen de club waar hij iedereen kent, omdat hij er heel lang heeft gespeeld. En dan overkomt hem dit, zeer ongelukkig. Remko beseft dat hij te ver is gegaan en dat hij niet op de juiste manier heeft gereageerd. Daarmee is voor ons de kous af."
Pasveer zelf voelt geen behoefte om op het voorval in te gaan en verkiest de luwte.
Locadia matchwinnaarPSV won de bekerwedstrijd uiteindelijk wel, met 3-2. Jürgen Locadia kroonde zich tot man van de wedstrijd. Hij nam in blessuretijd de winnende treffer voor zijn rekening en hij had ook al de 1-1 gemaakt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.