Toon Gerbrands en Marcel Brands staan open voor langer verblijf bij PSV

18 december 2015 om 18:15 • Aangepast 21 november 2020 om 14:00
nl
Nadat trainer Phillip Cocu zijn contract bij PSV verlengde tot 2019, is de kans groot dat algemeen directeur Toon Gerbrands en technisch manager Marcel Brands hetzelfde gaan doen. Gerbrands laat vrijdag in FC Onder Ons doorschemeren dat de wil er is om met z'n drieën tot die tijd bij PSV de klus te klaren. Gerbrands heeft nog een contract bij PSV tot 2018; Brands tot 2017.
Profielfoto van Post Paul
Geschreven door
Post Paul

Gerbrands: "De Raad van Commissarissen gaat hierover. Die beslissen over verlenging van contracten. Daarom moeten zij ook eerst gaan praten met Marcel Brands. Rust in een organisatie is cruciaal en dus moet het onderling matchen. Brands is een topper op zijn gebied. De beste in Nederland en ook internationaal staat hij in hoog aanzien. Komt het met hem rond, dan kunnen ze ook gerust bij mij langskomen."

Wachten op privacy instellingen...

Brands voerde de gesprekken met Philip Cocu over de contractverlenging van de trainer. Daarbij werd door Cocu aangegeven dat hij graag met Brands verder gaat. De technisch manager zou daar zelf ook voor open staan.
'Goed naar mijn zin'Brands: "Iedereen weet dat ik het hier goed naar mijn zin heb en uitstekend samenwerk met Toon en Phillip. Dat ik naar een andere club in Nederland ga is uitgesloten en ook naar het buitenland ga ik niet zo snel. Maar het verlengen van onze contracten is inderdaad zaak van de RvC. Die gaan daar over."

Wachten op privacy instellingen...

FC Onder Ons, met dus PSV-directeur Toon Gerbrands aan tafel, is vanaf vrijdagavond te zien op Omroep Brabant TV. Het programma wordt gepresenteerd door Paul Post. Aan tafel zit verder analist Aad de Mos.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.