Eind goed, al goed: Humberto Tan schenkt verdrietige Roos replica van Beerie: ‘Hij lijkt zo erg!'

19 december 2015 om 10:18
nl
Niets of niemand kan Beerie vervangen, maar dankzij Humberto Tan en zijn redactie kan de verdrietige Roos van Pul haar dierbare herinneringen in elk geval wel doorgeven. In actualiteitenprogramma RTL Late Night kreeg de 27-jarige uit Nispen een replica van haar verloren knuffel in haar handen gedrukt. “Hij lijkt er zo erg op”, reageert Van Pul zichtbaar geëmotioneerd in de uitzending.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Het is alweer drie weken geleden dat de Nispense haar tot op het pluche versleten knuffelbeertje in de trein kwijtraakte. Roos bewoog hemel en aarde om haar Beerie terug te vinden, maar keerde na iedere zoektocht teleurgesteld naar huis.
Nieuwe knuffelbeerRoos schakelde Omroep Brabant in, waarna ook andere media meehielpen in de massale zoektocht naar de verloren knuffelbeer. Zelfs de Marechaussee werd ingeschakeld. Maar niets hielp. Vorige week gaf Roos aan de zoektocht naar haar eerste liefde te staken. "De hoop dat ik Beerie nog vind, is weg”, zo gaf ze aan.
Maar RTL Late Night vond dat dit verhaal niet op deze manier kon eindigen. Ze namen contact op met poppenmaker Toos uit Blaricum, die in opdracht van de redactie een nieuwe knuffelbeer geïnspireerd door Beerie maakte. Vrijdag kreeg Roos de verrassing van haar leven.
ZIE OOK: ‘Ik huil dagelijks’, Roos (27) is knuffelminnend Nederland dankbaar voor zoeken naar dierbare Beerie
'Dat neusje!'Als de Nispense de brief van sidekick Luuk Ikink voorleest en de knuffelbeer uit de tas haalt, verschijnt er een grote lach op haar gezicht. “Ach toch! Wat ontzettend lief. Ook echt dat neusje. De gelijkenis is echt groot.” De Nispense laat weten zodra ze een kind met haar vriend krijgt, de nieuwe Beerie in de wieg terechtkomt.
Zo eindigt dit hartverscheurende verhaal toch nog met een lach. Beerie is weg, maar de dierbare herinnering, die blijft.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.