Supermarktbezoeker met mes in gezicht gestoken in Geldrop

20 december 2015 om 13:07
nl
Bij een vechtpartij in de Albert Heijn aan de Heuvel in Geldrop is zaterdagmiddag een man gewond geraakt. Hij zou met een klein mes in zijn hoofd zijn gestoken. Dat meldde de politie zondag. Het slachtoffer is in het ziekenhuis behandeld en heeft drie hechtingen in zijn hoofd.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

De vechtpartij vond aan het eind van de middag plaats na een korte woordenwisseling. De 33-jarige man werd daarbij door een 60-jarige in zijn gezicht gestoken. "We hebben in het verleden al een akkefietje met elkaar gehad. Daarbij is toen een ruit gesneuveld", vertelt het slachtoffer dat liever anoniem wil blijven.
In de cel"Door het incident heb ik een maand voorwaardelijke celstraf alsnog moeten uitzitten. Dit was de eerste keer dat we elkaar sindsdien zagen. Toen ik hem aansprak, trok hij zijn mes."
De supermarktmedewerkers trokken de twee vechtersbazen uit elkaar en waarschuwden de politie. De agenten hielden hierop de 60-jarige man aan. Zij vonden ter plekke geen mes.
Beelden in beslag genomenDe vermoedelijke dader zit vast voor onderzoek. De politie bevestigd dat hij en het slachtoffer bekenden van de politie zijn. Er zijn bewakingsbeelden in beslag genomen om te kijken of die meer duidelijkheid bieden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.