Lekker shoppen: de leukste kerstmarkten van Brabant

9 december 2016 om 11:30 • Aangepast 21 november 2020 om 05:23
nl
Voor de leukste kerstmarkten hoef je echt niet naar Brugge, Oberhausen of Londen. In Brabant kun je ook flink los gaan op kerstsokken, glühwein en warme wafels. Omroep Brabant zette de leukste kerstmarkten op een rij.
Profielfoto van Müller Renée
Geschreven door
Müller Renée

Kerstmarkt BestDe kerstmarkt van Best wordt gehouden in de 5000 vierkante meter grote kas van Perkplantenkwekerij Leijten, aan de Broekstraat in Best. Dat is maar 5 minuten lopen vanaf het station. De markt duurt tot en met 18 december en toegang en parkeren zijn gratis.
HeerleIn Heerle is zaterdag 10 december voor de zesde keer Heerl'k Kerst. Tussen 11.00 en 19.00 uur staan er vijftig kramen, volgens de organisatie van het hoogste niveau.

Wachten op privacy instellingen...

EindhovenDeze winter staat er midden in het winkelcentrum van Eindhoven een gezellige kerstmarkt. De Rechtestraat en het Catharinaplein zullen gevuld worden met verlichte chalets, glühwein, lekkere hapjes en cadeaus. Tot en met 31 december geopend, met uitzondering van 12, 19 en 25 december.
Lage ZwaluweIn Lage Zwaluwe is er in het weekend van 10 en 11 december een indoor kerstmarkt. De markt is in recreatieparadijs Belhamel. Er is live muziek en de toegang is gratis.
Charles Dickens kerstmarkt DrunenDe klok wordt weer teruggedraaid op zaterdagavond 17 december in Drunen. Gedurende dit gehele weekend verandert het centrum van Drunen voor de twaalfde keer in een levende negentiende eeuwse kerstmarkt. De Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie. Ruim 400 personages uit de beroemde boeken van deze Engelse schrijver komen tot leven: van Scrooge tot Oliver Twist, van Mr. Pickwick tot David Copperfield, van weeskinderen tot dronkaards, van dienstmeisjes tot deftige lieden.

Wachten op privacy instellingen...

Indoor Winterfair RoosendaalIn Roosendaal is ook een indoor kerstmarkt, namelijk de Indoor Winter Fair bij De Landerije Tuin & Dier. Zaterdag 10 en zondag 11 december kun je met je hond meedoen aan een training en er is een roofvogelshow.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel
Download de app en draag het gevoel van hier altijd bij je!