Nieky Holzken, De Knock-Out van Brabant mogelijk weer in de ring: Helmonder in gesprek met Spike TV

21 december 2015 om 14:42 • Aangepast 21 november 2020 om 13:56
nl
De realityserie over kickbokser Nieky Holzken en zijn familie krijgt mogelijk een vervolg. De Helmondse wereldkampioen is momenteel in gesprek met het nieuwe kanaal Spike TV van Nickelodeon, meldt hij maandag op Twitter. “Mooi nieuws zo vlak voor de Kerst”, aldus Holzken.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

RTL5 maakte vorige week bekend de stekker te trekken uit 'Nieky Holzken, De Knock Out van Brabant'. De realityserie over de Helmondse kickbokser en zijn familie zou te weinig kijkers aan zich binden.
ZIE OOK: Roy Donders vs. Nieky Holzken: Knock-out voor de stylist van het zuiden?
'Spannend'Het productiebedrijf achter de soap, Just Productions TV, ziet echter nog altijd voldoende perspectief in een tweede seizoen en is met man en macht bezig de serie bij een andere zender onder te brengen. Holzken zegt in spanning af te wachten.
Sinds 1 oktober is Spike TV dagelijks van negen uur 's avonds tot halfdrie 's nachts op het kanaal van Nickelodeon te zien.
ZIE OOK: Kickbokskampioen met rozenkrans: soap rond Helmonder Nieky Holzken dinsdag in première
'We kregen veel positieve reacties'Het nieuws van RTL kwam vorige week als een donderslag bij een heldere hemel voor Holzken en de vaste kijkers. “We hebben er veel positieve reacties op gekregen en ook op social media krijg ik nu berichten van mensen die het heel jammer vinden. Daarnaast had ik altijd het idee dat het goed werd bekeken", meldde Holzken.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.