Linda de Mol moet misschien toch getuigen in Miljoenenjacht-zaak

23 december 2015 om 06:50 • Aangepast 21 november 2020 om 13:54
nl
Arrold van den Hurk uit Son mag toch getuigen oproepen in de Miljoenenjacht-zaak. Dat kan betekenen dat de presentatrice van het programma, Linda de Mol, misschien toch naar de rechtbank moet. Dat heeft het gerechtshof in Amsterdam dinsdag bepaald, zo meldt RTL Nieuws.
Profielfoto van Pennings Mathijs
Geschreven door
Pennings Mathijs

Arrold van den Hurk deed in november in 2013 mee aan het populaire spelprogramma. Hij zegt dat hij door had willen gaan voor de vijf miljoen euro, maar per ongeluk op de rode knop drukte.
ZIE OOK: Blunder tijdens Miljoenenjacht, kandidaat uit Son en Breugel loopt door zenuwen kapitaal mis
Daardoor ging hij met een veel lager bedrag naar huis. De notaris die het programma begeleidt, stond niet toe dat hij alsnog door mocht gaan.
Bodemprocedure tegen EndemolVan den Hurk had de rechter gevraagd om Linda de Mol, de notaris en de regisseur van het programma te mogen horen in de bodemprocedure die hij tegen Endemol en de Postcode Loterij heeft aangespannen.
ZIE OOK: Arrold van den Hurk na Miljoenenjacht: 'Het was echt een vergissing'
Met de getuigenissen wil hij volgens RTL aantonen dat hij helemaal niet wilde stoppen met het spel. De rechter ging daar eerder niet mee akkoord. Maar het hof in Amsterdam geeft Van den Hurk nu alsnog zijn zin.
Arrold eist een schadevergoeding van Endemol en/of de Postcode Loterij of de kans om alsnog zijn spel af te spelen.

Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.