Hartverwarmend kerstverhaal: Lianne biedt dakloze knuffelbeer warm onderdak in Den Bosch

25 december 2015 om 14:58
nl
Zwarte kraaloogjes, een schattig neusje dat wel tegen een stootje kan en een Robijnzacht bruin vachtje. Eenzaam en alleen zat een knuffelbeer dagenlang geklemd tussen twee brievenbussen in Den Bosch. Lianne van Dinther, wiens kinderhart brak bij het aantreffen van de beer, wist wat haar te doen stond.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

In eerste instantie dacht Lianne dat iemand de beer was verloren. “Ik vond het erg zielig om hem zo te zien. Ik wenste de beer een vrolijke Kerst”, waarna de Bossche terugliep naar huis.
'Zalig Kerstmis!'Weer terug bij de brievenbus om de laatste kerstkaarten op de post te doen, trof Lianne de eenzame beer opnieuw aan. Ze zag hoe de regen kletterde op het warme hoofdje van het knuffelbeest. “Ik had echt verwacht dat hij alweer terug zou zijn bij de rechtmatige eigenaar”, vertelt ze.
Lianne twijfelde geen moment, omarmde de beer alsof het haar kroost was en nam hem mee naar huis. “Ik heb hem een warm onderdak geboden. Vandaag dus onverwacht een kerstbrunch met z’n zessen in plaats van met z’n vijven. Zalig Kerstmis!”
Wie weet van wie de knuffelbeer oorspronkelijk is, kan contact opnemen met Omroep Brabant.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.