Vier medewerkers gewond bij grote vechtpartij bij winkel aan Rembrandtgalerij in Roosendaal

26 december 2015 om 16:18
nl
Vier medewerkers van een winkel aan de Rembrandtgalerij in Roosendaal zijn donderdagmiddag gewond geraakt bij een grote vechtpartij. Dat heeft de politie zaterdag bekendgemaakt. Een man en een vrouw werden betrapt toen ze iets wilden stelen. Ze werden toen erg agressief naar het personeel.
Profielfoto van van de Griendt Jolien
Geschreven door
van de Griendt Jolien

Er ontstond een gevecht tussen de dieven en het winkelpersoneel. De knokpartij begon in de winkel, die vol stond met publiek, en ging daarna op de winkelgalerij verder.
Gevlucht zonder buitEen van de medewerkers wist de tas van de vrouw vast te grijpen. Maar toen sloeg de man de andere personeelsleden, die daardoor op de grond vielen. Het duo ging er daarna zonder de tas vandoor. In de tas zaten wat gestolen spullen uit de winkel, maar ook een portemonnee van de vrouw.
De vechtpartij trok veel bekijks op de winkelgalerij. Veel mensen bemoeiden zich ermee. Voor de gewonde personeelsleden werd een ambulance opgeroepen. Twee medewerkers zijn naar het ziekenhuis gebracht.
Met kerst in de celDe dieven zijn later die middag op de Gerard ter Borchstraat in Roosendaal aangehouden. Het gaat om een 32-jarige man uit Oudenbosch en een 18-jarige vrouw uit Nispen.
Ze zijn naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht en zitten daar voorlopig vast.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.