Megapenis van 2,5 meter: gratis af te halen in Boekel

27 december 2015 om 15:32
nl
Wie altijd al een mannelijk geslachtorgaan van 2,5 meter heeft willen hebben, kan nu zijn of haar slag slaan. De Boekelse Pim Hofman verkoopt de enorme paal namelijk nadat hij hem eerder cadeau gaf - aan zijn schoonvader. "Hij kon er wel om lachen."
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

Pim, die naar eigen zeggen een uitstekende relatie heeft mijn zijn schoonpa, kwam op het idee voor de immense penis na een familiegrap. "We stuurden elkaar een kaartje met daarop een stenen penis afgebeeld. Dat kaartje hadden we gekocht tijdens een vakantie in Turkije. Zes jaar lang stuurden we het kaartje bij wijze van grap over en weer."
Overtreffende trapLangzaamaan nam de kaart andere vormen aan. "Samen met mijn zwager kocht ik een penisaward. Die plakten we op het embleem van de auto van mijn schoonvader. En zo ging ook de award enkele keren over en weer. Toen dachten we: en nu moeten we écht met de overtreffende trap komen."
En die kwam er: samen met de zwager werkte Pim dagenlang in het geheim aan een heuse megapenis. Het gevaarte werd gemaakt van een schuttingpaal en werd gestut met een driepoot. Met kippengaas, purschuim en verf stond het mannelijk orgaan uiteindelijk fier overeind.  
LEES OOK: Piemelklimmen op rockfestival Borstrock in Nieuw-Vossemeer: 'Rooie oortjes verzekerd'
Geen plaatsUiteindelijk kreeg de schoonvader van Pim de opperwachtmeester, die alles bij elkaar zo'n honderd euro heeft gekost, uitgereikt tijdens een surpriseavond rond Sinterklaas. Hij keek dan ook vreemd op toen het gevaarte werd gepresenteerd. "Maar hij kon er wel om lachen", reageert Pim.
Hoewel Pims schoonvader Luc Geelen onder de indruk was van de enorme tampeloeres, kon hij hem thuis niet kwijt. En dus zette Pim hem deze week op marktplaats. "Geld hoef ik er niet voor te hebben. Hij mag al weg als iemand hem zelf komt ophalen", reageert hij.
In een schuurtjeTot het zover is staat de jongeheer in een schuur in Boekel. En dat past maar nèt. "Het luikje van de vliering moest open, omdat hij er anders niet in zou passen."
LEES OOK: Minister neemt houten penis in ontvangst

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.