Enorme Boekelse piemel niet lang op Marktplaats: 'Eenmaal, andermaal...verkocht!'

28 december 2015 om 16:20
nl
Lang stond hij niet op Marktplaats, de enorme gouden piemel uit Boekel. Pim Hofman maakte de fallus van 2,5 meter als Sinterklaas-surprise voor zijn schoonvader. Voor 50 euro is hij nu verkocht aan iemand die er deze week op zijn beurt ook weer iemand mee gaat verrassen.
Profielfoto van Oerlemans Marjanka
Geschreven door
Oerlemans Marjanka

Pim Hofman maakte de piemel naar eigen zeggen als onderdeel van een schuine familiegrap. "We stuurden elkaar steeds hetzelfde kaartje met daarop de afbeelding van een stenen penis. Die hadden we gekocht tijdens een vakantie in Turkije. Zes jaar lang stuurden we die bij wijze van geintje over en weer."
Speciaal transportNadat de auto van schoonvader werd opgesierd met een piemelembleem, vormde de metershoge knutselfallus de climax in de reeks van piemelgrapjes. "Mijn schoonvader kon er wel om lachen." Maar thuis kon hij hem niet kwijt. En dus belandde het ding op Marktplaats.
"Daar konden ze er denk ik niet zo om lachen, want de advertentie is inmiddels weggehaald." Niet zo erg, want het ding is zondag verpatst en met een aanhangwangen naar de nieuwe eigenaar vervoerd. Deze Brabander wil anoniem blijven, omdat hij hem ook weer van de hand wil doen.  "Ik ga hem bij een vriend in de voortuin zetten, voor zijn verjaardag. Weer eens wat anders dan een pop en nog goedkoper ook. "

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.