Video

'Ontvoering Gino en Rien heeft te maken met openstaande schuld'

30 december 2015 om 23:46
nl
De bizarre ontvoering van Gino Heeren (18) en Rien de Koning (42) heeft te maken met openstaande schulden. Dat melden bronnen aan BN DeStem. Slachtoffer Rien de Koning zou ook geen onbekende zijn in de wereld van drugscriminaliteit.
Profielfoto van van der Linden Sid
Geschreven door
van der Linden Sid

De twee werden dinsdagochtend ontvoerd bij autobedrijf Rene de Koning Auto's waar ze allebei werkzaam zijn. De ontvoerders deden zich voor als leden van een arrestatieteam.
Bronnen melden aan de krant dat Rien de Koning vaker in aanraking is geweest met justitie. Gino Heeren zou de zoon zijn van een bekende drugscrimineel. Garagehouder en slachtoffers zijn volgens de krant familie van elkaar.
LEES OOK: Gino Heeren en Rien de Koning op klaarlichte dag ontvoerd in Breda
Woensdagavond maakte de politie de vermissing van de twee pas bekend. "We zijn eerst deze zaak zelf uit gaan zoeken. Ook in het belang van de slachtoffers, we weten namelijk nog niet wat de vier ontvoerders met hen van plan zijn. We hebben eerst onze eigen kanalen geprobeerd, nu roepen we de hulp van publiek in", zegt de politie. Er werken zo'n dertig tot veertig rechercheurs aan de zaak.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.