In 1 minuut je oliebollen: drive-through bij oliebollenbakker Van Iersel in Tilburg

31 december 2015 om 09:23
nl
Als je met alle geweld oliebollen moet hebben, kun deze in recordtijd afhalen bij meesterbakker Van Iersel in Tilburg. Bij de beste oliebollenbakker van Brabant, volgens de AD Oliebollentest, kun je in een heuse drive-through oliebollen kopen. 'Je hoeft je auto niet uit, maar het mag wel.'
Profielfoto van van Doorn Bert
Geschreven door
van Doorn Bert

Al vier jaar op rij kun je op deze manier oliebollen afhalen bij de vestiging aan de Ledeboerstraat in Tilburg. “De productielijnen staan vlak achter de kassa. Als klant kun je zien hoe je product wordt gebakken. Verser dan dit kan niet”, aldus Sjaak Bosch van Van Iersel.
‘Iedereen stapt uit’Hoewel je gewoon in je auto kan blijven zitten, blijkt dat iedereen uitstapt bij de drive-through. “Klant drie of vier in het eerste jaar besloot uit te stappen, tot onze verbazing, en toen deed iedereen het opeens. Daar hadden we niet op gerekend.”
ZIE OOK: ‘Ik ben Koen en ik lust een oliebol’, Omroep Brabant-verslaggever checkt AD Oliebollentest
Maar dat mag de pret niet drukken, aldus Sjaak. “Het heeft toch wel wat, veel mensen kiezen ervoor om even een praatje te maken met elkaar. Maar je mag gewoon in de auto blijven zitten hoor.”
‘Krijg er veel energie van’ Door de AD Oliebollentest is er dit jaar weer extra aandacht voor Van Iersel. “In 2013 waren we al de beste van Brabant en dat zijn we dit jaar weer. Het is groots uitgemeten in de media en dat merk je wel.”
ZIE OOK: AD Oliebollentest: beste Brabantse oliebollenbakker is Van Iersel uit Tilburg
Aan het einde van de dag zit het er hopelijk weer op voor Sjaak Bosch. “En dan neem ik zelf ook nog wel even een oliebol. Ik lust er altijd nog wel eentje, maar dan wel met een glas champagne erbij.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.