Auto's uitgebrand op parkeerplaatsen Tilburg en Raamsdonksveer, woonark Werkendam ook in vlammen op

1 januari 2016 om 00:47
nl
Op een parkeerplaats aan de Lange Nieuwstraat in Tilburg is donderdagavond een auto uitgebrand. Het vuur werd rond elf uur ontdekt. Ook een auto op een parkeerplaats in Raamsdonksveer ging in vlammen op.
Profielfoto van Bekker Peter de
Geschreven door
Bekker Peter de

Vermoedelijk ontstond de brand op de parkeerplaats aan de Lange Nieuwstraat door vuurwerk. In de buurt van de auto lag een opgeblazen prullenbak. De brandweer heeft het vuur geblust. Een bergingsbedrijf heeft de uitgebrande auto getakeld en afgevoerd.
BrandstichtingDe autobrand in Raamsdonksveer woedde op een parkeerplaats aan de Gijselsweer. Ook hier wordt brandstichting niet uitgesloten.
Ook op de Eindhovense Penelopestraat, in de Eindhovense Mezenlaan en in de Kruidenlaan in Tilburg woedden autobranden. Op de Brederostraat in Vlijmen werd geprobeerd een busje in brand te steken, maar een buurtbewoner kon voorkomen dat dit busje verloren ging.
Woonark in vlammen opIn Aalburg ging donderdagavond een stapel autobanden in vlammen op en in Waalwijk vlogen om kwart voor twaalf coniferen voor een huis aan het Henk Badingspark in brand.
Aan de Sleeuwijksedijk in Werkendam ging een woonark in vlammen op.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.