Meisjes van 18 en 19 op knieën gedwongen door gewapende overvaller tijdens nieuwjaarsnacht

1 januari 2016 om 13:22 • Aangepast 21 november 2020 om 13:43
nl
In Oss zijn vier meisjes rond middernacht verrast toen ze buiten naar het vuurwerk wilden gaan kijken. Bij het openen van de voordeur van het huis aan de Rusheuvelstraat waar ze waren dwong een man met een mes hen naar binnen.
Profielfoto van Janssen Hans
Geschreven door
Janssen Hans

De meisjes moesten op hun knieën gaan zitten en hun telefoons afgeven. Het is onbekend of de overvaller er ook echt vandoor is gegaan met de gsm’s.
'Erg onder de indruk'Een van de meisjes woont in het huis. De andere drie waren bij haar op bezoek. Drie meisjes zijn 18 jaar, één meisje is 19 jaar. Volgens de politie waren ze erg onder de indruk van de overval. Hun belager is gevlucht in de richting van het centrum van Oss.

Wachten op privacy instellingen...

'Verschrikkelijke start'De politie gaat er vanuit dat op het tijdstip van de overval veel mensen op straat hebben gestaan en iets van de woningoverval mee hebben gekregen. Ze hoopt dat haar Facebookbericht massaal wordt gedeeld om de man achter 'deze laffe daad te kunnen pakken' en de slachtoffers 'zo toch nog een troost te geven na zo'n verschrikkelijke start van 2016!'
De dader zou tussen de 35 en 45 jaar oud zijn, een blanke huidskleur en een normaal postuur hebben. Hij droeg donkere kleding.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.