‘Zeer bedreigende situatie’ op oudejaarsdag in kapsalon Eindhoven: politie op zoek naar oplichter - Omroep Brabant

‘Zeer bedreigende situatie’ op oudejaarsdag in kapsalon Eindhoven: politie op zoek naar oplichter

1 januari 2016 om 21:07
nl
Een onbekende man heeft donderdag op oudejaarsdag voor een zeer bedreigende situatie gezorgd in een kapsalon in Eindhoven. Dat bevestigt de politie. De verdachte eiste geld en benaderde de medewerkers op een dreigende manier.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Volgens de politie had de man een zeer onsamenhangend verhaal. De medewerkers van de kapsalon weigerden de bedelaar geld te geven, waarop er een bedreigende situatie ontstond.
Tweede meldingIn de tussentijd werd de politie gewaarschuwd. Hierop verliet de man het gebouw. Enkele uren later kwam er bij de politie opnieuw een melding over hem binnen. Hij zou bij een vrouw geprobeerd hebben haar honderd euro afhandig te maken.
Nu blijkt dat de man dit vaker doet, zowel bij kleine bedrijfjes als bij oudere mensen. De politie Eindhoven waarschuwt op Facebook niet in zijn verhaal te trappen en onmiddellijk de hulpdiensten te bellen.
SignalementHet gaat om een man van ongeveer dertig jaar oud. Hij is 1,70 meter lang, heeft een normaal postuur en een ongeschoren uiterlijk en draagt een mutsje met de tekst Portugal, een bruine, gewatteerde jas, een zwarte broek en donkere schoenen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.