Beschonken dief met moeite klemgereden door politie in Tilburg

3 januari 2016 om 11:39
nl
De politie heeft zaterdagavond met moeite een beschonken dief aangehouden in Tilburg. De man had een auto meegenomen en probeerde weg te komen toen hij werd klemgereden.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

De dief stal de wagen bij een garagebedrijf aan de Zevenheuvelenweg. Iemand zag hem rond halfacht 's avonds wegrijden en waarschuwde de politie. De getuige kon duidelijk omschrijven waar de man naartoe was gereden.
Tegen politiewagen aangeredenDankzij de omschrijving kon de politie gericht op zoek naar de man. Op de Statenlaan kwamen ze hem tegen. De agenten blokkeerden de weg om de auto klem te rijden.
De dief wilde via de berm ontsnappen, maar een agent zette zijn wagen ervoor. De man reed daarbij tegen de politieauto aan. Daarna kon hij in de boeien worden geslagen.
Daar zit een luchtje aanVolgens de politie rook de man bij zijn arrestatie naar alcohol. Daarom moest hij een blaastest doen. Daaruit bleek dat de Tilburgse bestuurder inderdaad te diep in het glaasje had gekeken.
In de auto vonden de agenten inbrekersgereedschap. Zowel het gereedschap als de auto werd in beslag genomen. De auto is inmiddels teruggegeven aan de eigenaar.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.