Tweede editie dancefestival ‘The Flying Dutch’ is op zaterdag 4 juni

3 januari 2016 om 23:42
nl
Het dancefestival The Flying Dutch krijgt definitief een vervolg. De tweede editie van het dancefestival is gepland op zaterdag 4 juni. Het is nog niet bekend of ‘The Flying Dutch’ ook dit jaar in Eindhoven zullen landen.
Profielfoto van Verschuren Corné
Geschreven door
Verschuren Corné

Bij de eerste editie van ‘The Flying Dutch’ vlogen bekende Nederlandse dj’s (onder meer Afrojack, Armin van Buuren, Fedde le Grand, Showtek en Oliver Heldens) met een helikopter naar Eindhoven, Amsterdam en Rotterdam om daar optredens van een uur te verzorgen.  [Youtube:body:https://youtu.be/BB_c_vJ3998]
Strijp-SAfgelopen jaar was Strijp-S in Eindhoven een van de drie locaties van het nieuwe festival. Tegelijkertijd vonden er ook optredens plaats in het Olympisch Stadion in Amsterdam en in Ahoy Rotterdam. In Eindhoven was de Bredase dj Hardwell de afsluiter van het festival.
De organisatie meldt op Facebook dat op maandag 1 februari meer informatie komt over de voorverkoop, de locaties en de line-up. Het festival trok vorig jaar ongeveer 100.000 bezoekers. Organisator John Ewbank liet toen al doorschemeren dat het evenement een vervolg zou krijgen. Misschien zelfs in het buitenland.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.