Familieruzie in Loon op Zand loopt uit de hand, vier mannen en vier vrouwen opgepakt

4 januari 2016 om 16:46 • Aangepast 21 november 2020 om 13:40
nl
Een familieruzie in een huis aan de Hoge Steenweg in Loon op Zand is zondagnacht flink uit de hand gelopen. De politie hield later in de nacht in Vlijmen in totaal vier mannen en vier vrouwen uit Vlijmen en Heusden aan voor mishandeling.
Profielfoto van Verschuren Corné
Geschreven door
Verschuren Corné

De politie kreeg rond halftwee een melding dat enkele personen een huis aan de Hoge Steenweg waren binnengedrongen. Een van hen zou een wapen bij zich hebben.
Een getuige tipte de politie met het kenteken van de auto waarmee de indringers waren gekomen.

Wachten op privacy instellingen...

Toen de politie aankwam was er niemand meer aanwezig in het huis. Inmiddels was de auto van de indringers gezien in Vlijmen. De politie hield de inzittenden, een 45-jarige man uit Vlijmen en een 15-jarige jongen uit Den Bosch, aan.

Wachten op privacy instellingen...

Bewoner gevluchtDe politie omsingelde een huis in de Sint Barbarastraat in Vlijmen. In het huis waren nog vier vrouwen en twee mannen aanwezig die mogelijk betrokken waren bij de inval. Ze zijn alle zes aangehouden. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd.
De bewoner van het huis in Loon op Zand is gevlucht toen de mannen zijn huis waren binnengedrongen. Hij had zich schuil gehouden en was daardoor onderkoeld geraakt. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.