‘Hij schreeuwde om geld, maar dat had ik niet’, slachtoffer woningoverval Lepelstraat doet verhaal

4 januari 2016 om 19:30
nl
Het slachtoffer van een woningoverval in Lepelstraat heeft maandagavond haar verhaal gedaan in opsporingsprogramma Bureau Brabant. De vrouw werd overvallen terwijl haar twee jaar oude kindje boven lag te slapen.
Profielfoto van Elzendoorn Bart
Geschreven door
Elzendoorn Bart

“Ik verwachtte een pakketje, maar ik stond er niet bij stil dat het pakketje die dag al zou komen”, vertelt het slachtoffer over die bewuste vrijdagmiddag 20 november. “Voor de deur stond iemand met een pakketje, dus ik deed de deur gewoon open. Toen hij naar binnen stapte, zei ik dat hij naar buiten moest.”
Tegen grond geslagenMaar dat deed de man niet. De overvaller sloeg de vrouw met een harde klap tegen de grond. Het slachtoffer werd vervolgens door de overvaller naar de huiskamer gesleept. Hij beval de vrouw meerdere keren om geld te geven.
Geld had de bewoonster niet in huis. Ze liet zelfs nog haar lege portemonnee zien. Met een PlayStation en iPad onder zijn arm verliet de overvaller de woning.
'Ik kijk beter om me heen'“Je kijkt toch meer over je schouder. Wie staat er voor de deur? Wie rijdt er langs? Als ik buiten met de honden loop, kijk ik beter om me heen. Er zijn nog wel wat dingen die verwerkt moeten worden”, aldus het slachtoffer.
Van de dader ontbreekt nog ieder spoor. Er is een compositietekening van hem gemaakt.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.