Blamage PSV in oefenduel met kampioen Malta: 'Dit mag ons niet overkomen' - Omroep Brabant
Video

Blamage PSV in oefenduel met kampioen Malta: 'Dit mag ons niet overkomen'

5 januari 2016 om 23:11 • Aangepast 21 november 2020 om 13:38
nl
Wachten op privacy instellingen...
PSV heeft dinsdagavond in een oefenwedstrijd tijdens een trainingskamp verloren van Hibernians FC, de kampioen van Malta. De Eindhovenaren kwamen kort na de aftrap nog gelukkig op voorsprong door een klungelige terugspeelbal, die door Rai Vloet kon worden binnen getikt. Maxime Lestienne en Luciano Narsingh misten grote kansen om het duel nog in de eerste helft te beslissen maar zij faalden.
Profielfoto van van Kalmthout Jesse
Geschreven door
van Kalmthout Jesse

Na rust gaf PSV de voorsprong weg. Hibernians reageerde alert op balverlies door Jordy de Wijs, Jean Paul Farrugia scoorde. Kort voor het laatste fluitsignaal schoot Jorge Santos Silva op fraaie wijze de winnende treffer binnen voor de thuisclub (2-1).
'Niet goed gespeeld'PSV-trainer Phillip Cocu gebruikte de oefenwedstrijd om veel spelers aan het werk te zien: alle twintig PSV'ers op het wedstrijdformulier kregen speelminuten. Onder hen ook de jongelingen Suently Alberto, Kenneth Paal en Ramon Lundqvist.
De coach was na afloop onverbiddelijk over de wanprestatie. ,,We hebben acht grote kansen gemist maar ook niet goed gespeeld. En dan nog moet je zo'n wedstrijd winnen. Natuurlijk ben ik ontevreden over het resultaat. Dit mag ons niet overkomen'', reageerde hij.

Wachten op privacy instellingen...

Wedstrijd live uitgezondenPSV zond de wedstrijd live uit via internet. Daar keken ruim 7000 supporters naar. Het trainingskamp van de Eindhovenaren op Malta duurt nog tot en met maandag. PSV hoopt nog een oefenduel te spelen.

Wachten op privacy instellingen...

Opstelling PSV Pasveer (46, Zoet); Brenet, Bruma (46, Alberto), Isimat, De Wijs (75, Moreno); Hendrix (46, Paal), Maher (46, Schaars), Vloet (46, Lundqvist); Narsingh (46, Jozefzoon), Locadia (65, De Jong) en Lestienne (46, Bergwijn).
Wisselspelers: Zoet; Moreno, Schaars, De Jong, Jozefzoon, Bergwijn, Alberto, Paal en Lundqvist.

Wachten op privacy instellingen...


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.