Drijfzand Etten-Leur: extra waarschuwingsborden geplaatst bij bouwterrein De Streek

7 januari 2016 om 11:14
nl
De gemeente Etten-Leur heeft donderdagochtend extra waarschuwingsborden geplaatst op bouwterrein De Streek. Afgelopen maandag zakte daar een vrouw weg in het drijfzand tijdens het uitlaten van haar hond.
Profielfoto van van Kalmthout Jesse
Geschreven door
van Kalmthout Jesse

De vrouw wilde een kortere weg naar huis nemen en stak daarvoor het bouwterrein tussen de wijk Grauwe Polder en de A58 over. Daar kwam ze in het zand vast te zitten.
Zwaar en pijnlijkIk zakte meteen een meter weg. Ik kon mijn hondje nog uit het drijfzand halen, maar zelf zat ik vast. Het leek wel of er een pallet met stenen op mijn voet stond. Het was zwaar en pijnlijk", aldus het slachtoffer.
Twee meisjes die voorbijkwamen, hoorden de vrouw schreeuwen en waarschuwden de brandweer.Brandweerlieden hebben het slachtoffer uit de blubber getrokken.
Volgens het slachtoffer stonden er geen borden bij en rondom het bouwterrein. "Dat is hartstikke gevaarlijk. Wat nou als er spelende kinderen waren weggezakt? Het zou het beste zijn als het terrein wordt afgezet."
Extra bordenVolgens de gemeente Etten-Leur hebben er echter al die tijd al wel waarschuwingsborden gestaan en is er na het incident meteen contact opgenomen met de uitvoerder van het bouwproject.
“Het was van meet af aan al de bedoeling om extra borden te plaatsen en dat is vanochtend gebeurd”, zei een woordvoerster donderdag.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.