Moordzaak Heidy Goedhart: verdachte Wim S. voorlopig vrij vanwege ernstig zieke zoon

7 januari 2016 om 12:11 • Aangepast 21 november 2020 om 13:35
nl
Moordverdachte Wim S. die terechtstaat voor de dood van Heidy Goedhart uit Kaatsheuvel komt voorlopig vrij. Dat heeft de rechtbank in Breda donderdag bepaald.
Profielfoto van Huisman Marcel
Geschreven door
Huisman Marcel

In december 2010 werd Heidy Goedhart dood gevonden in de tuin van haar huis in Kaatsheuvel. Wim S. haar ex-vriend werd in 2011 aangemerkt als verdachte, maar het bewijs kwam niet rond.

Wachten op privacy instellingen...

UndercoveroperatieHij werd daarom vrijgelaten uit voorlopige hechtenis. Na een veelbesproken undercoveroperatie kwam er een bekentenis van Wim S. Die is volgens experts wel omstreden.
Donderdag vroeg de advocaat van Wim S. om vrijlating tot de zaak eind maart inhoudelijk wordt behandeld. S. heeft een ernstig zieke zoon, die verschillende operaties moet ondergaan. S. wil zijn huidige vrouw en zoon steunen.
Schorsing onder strenge voorwaardenDe rechtbank schorst de voorlopige hechtenis om die reden tot aan de zitting. Wim S. moet zijn paspoort inleveren en mag niet naar het buitenland reizen. Ook mag hij alleen in het huis van zijn huidige echtgenote slapen.
ZIE OOK: Man vast na dood Kaatsheuvelse vrouw
Nabestaanden van Heidy Goedhart reageren onthutst op de voorlopige vrijlating van de verdachte. Een deel liep huilend de rechtszaal uit. S. komt vrijdag rond het middaguur vrij.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.