Voor 1,4 miljard aan orders: recordbestellingen voor lopende banden van Vanderlande

7 januari 2016 om 13:00 • Aangepast 21 november 2020 om 13:34
nl
Bij Vanderlande Industries in Veghel zijn vorig jaar voor 1,4 miljard euro aan systemen besteld voor de afhandeling van bagage en pakketpost en voor automatisering van magazijnen. Dit is 400 miljoen euro meer dan in 2014.
Profielfoto van Cartens Raoul
Geschreven door
Cartens Raoul

Vanderlande Industries is wereldmarktleider. Het gaat het hele bagagesysteem leveren voor de nieuwe internationale luchthaven in het Turkse Istanbul.
Ook mag Vanderlande een deel van Singapore Changi Airport automatiseren en verkoopt het bedrijf systemen aan de vliegvelden van Sydney, Kiev en Houston.
MagazijnautomatiseringVanderlande doet ook goede zaken op de markt van magazijnautomatisering. Het heeft grote orders binnengekregen van grote bedrijven zoals Albert Heijn.

Wachten op privacy instellingen...

Maar ook van supermarkt- en winkelketens in Frankrijk, Spanje, Chili en Azië. Ook gaat Vanderlande de magazijnautomatisering uitbreiden bij kledingwebshop Zalando en bouwmaterialenhandel Würth.
260 projectenIn de snel groeiende markt van pakket- en postdiensten heeft Vanderlande zijn positie als marktleider versterkt. De samenwerking met bedrijven als FedEx, SF Express in China en DHL Leipzig wordt verder uitgebreid.
"We zijn momenteel wereldwijd bezig met maar liefst 260 projecten in 105 landen. Internationalisering wordt voor ons steeds belangrijker", zegt topman Goof Hamers van Vanderlande. "Ons internationale netwerk zorgt ervoor dat we dicht bij onze klanten zijn."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.