De Efteling zoekt naar 200 kinderen die één dag musicalster willen zijn in Pinokkio

7 januari 2016 om 15:10
nl
De Efteling zoekt kinderen. Veel kinderen. Tweehonderd kinderen om precies te zijn. Tweehonderd kinderen die voor één dagje willen schitteren op het hoofdpodium van het Efteling Theater. Artiesten in spe worden verzocht om zich zo snel mogelijk te melden.
Profielfoto van Nagtzaam Pepijn
Geschreven door
Nagtzaam Pepijn

Na een succesvolle reeks verlengt de het sprookjes- en attractiepark de musical Pinokkio, die in het Efteling Theater wordt opgevoerd. Elke voorstellingsdag mogen maar dertig nieuwe kinderen voor één keer een gastrol spelen in de muscial.
In totaal 1500 kinderenInmiddels hebben al 1300 kinderen als mini-musicalster op het podium gestaan. Nu de show tot maart 2016 te zien blijft is het park op zoek naar nog eens tweehonderd extra kinderen om op het podium te zingen, dansen, spelen.
Alle kinderen die meespelen krijgen voor de show een workshop zang, dans en toneel van professionals. Daarnaast krijgen ze een exclusief kijkje achter de schermen bij het theater van de Efteling.
Wat zo’n rol doet met een kind? In het vertederende filmpje van de Efteling hieronder zie je hoe de 9-jarige Bram uit Zundert reageert als hij hoort dat hij een keer mee mag spelen. Dat zegt voldoende. Aanmelden? Dat kan hier. [youtube:body:https://youtu.be/HelZNbUCHAk]

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.