Video

Fijnfisjenie! Te winnen bij Omroep Brabant: tickets 3 Uurkes Vurraf!

11 januari 2016 om 12:20 • Aangepast 21 november 2020 om 13:33
nl
We zijn er klaar voor! Om 11.11 uur is het officiële startsein gegeven voor carnaval. Traditiegetrouw beginnen we carnaval met het immens populaire '3 Uurkes Vurraf'! Vanaf nu maak je weer kans op entreebewijzen voor dit grote Omroep Brabant-carnavalsfeest.
Profielfoto van van den Broek Rob
Geschreven door
van den Broek Rob

Wil jij tickets voor 3 Uurkes Vurraf winnen? Wil jij geen kans onbenut laten? Tune dan meteen in op Omroep Brabant Radio om als eerste te weten hoe je kans kunt maken op de felbegeerde tickets.
Niet te koop, wel te winnenLet op: de kaarten zijn niet te koop, maar kunnen alleen gewonnen worden bij Omroep Brabant. Lees alles over de winacties op www.omroepbrabant.nl/win
3 Uurkes VurrafOp vrijdag 5 februari beginnen we om 3 uur traditioneel met 3 Uurkes Vurraf. Drie uur lang is de allerbeste en populairste carnavalsmuziek van 2016 te horen. Jordy Graat presenteert voor het tweede jaar op rij de opwarmer in hotel Pullman Eindhoven Cocagne. "Het is mateloos populair en vanaf nu zijn er op verschillende manier kaarten te winnen. We krijgen ook veel speciale verzoeken, maar we maken geen onderscheid. Iedereen heeft evenveel kans. Een ding is duidelijk: je moet erbij zijn geweest!. Verder maken we tijdens 3 Uurkes Vurraf ook de winnaar van Kies je Kraker 33 bekend", zegt de presentator in het radioprogramma van Eefke Boelhouwers.
De carnavalsvierders die een kaartje weten te bemachtigen voor 3 Uurkes Vurraf krijgen dit jaar weer een keur aan artiesten voorgeschoteld, onder meer Gebroeders Ko, Vader Abraham, Feestteam, Niek en Danny, De Deurzakkers, Huub Hangop, Lawineboys, Ria Valk, Johnny Gold, Pater Moeskroen etc.
Feestteam warmt op in OostenrijkFrank de Bruijn van het Feestteam draait deze week warm in Oostenrijk, maar hij is klaar voor Drie Uurkes Vurraf. "Vroeger stond ik zelf in de rij voor kaarten. Het was mijn grote wens om ooit op het podium te staan tijdens Drie Uurkes Vurraf. Twee jaar gelden stond ik er ineens. Het is superleuk. Je komt in een flow waar je als artiest de hele carnaval op kunt teren."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.