Theo Maassen na vier jaar weer in theater met voorstelling Vankwaadtoterger

11 januari 2016 om 12:16
nl
Cabaretier Theo Maassen (49) uit Eindhoven gaat het theater weer in. Hij gaat de komende maanden try-outs doen voor zijn nieuwe voorstelling Vankwaadtoterger. Dat meldt Maassen vrijdag op zijn website.
Profielfoto van Zerrouk Youssef
Geschreven door
Zerrouk Youssef

De eerste Brabantse try-out is 4 februari in het Annatheater in Helmond. Daarna staat Maassen drie dagen (15, 16 en 18 februari) in het Eindhovense Pand P. 26 en 27 februari probeert hij de show uit in Theaters Tilburg.
Maart en aprilIn maart staat de cabaretier de 7e en 8e in het Natlab in Eindhoven. Op 21 april is er een try-out in De Kattendans in Bergeijk. In De Schalm in Veldhoven is de try-out op 25 april te zien.
Vankwaadtoterger is zijn achtste programma. De laatste die hij deed was Met alle respect, dat hij tussen 2010 en 2012 speelde.
Wie zijn wij?'Alarmerende situaties vechten om voorrang', staat op zijn website. 'Culturen botsen op elkaar als autootjes op de kermis. Onbehagen houdt ons land in een ijzeren greep. Is het ooit zo bar en boos geweest? 'Het is oorlog!' roepen onze leiders. Maar wie is de vijand? En veel belangrijker nog: Wie zijn wij?'

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.