Slepende ruzie met schoonzus mogelijk aanleiding voor moord op Rudi Schouten

9 januari 2016 om 08:32
nl
Een slepende ruzie met zijn schoonzus, die getrouwd is met een lid van motorclub Satudarah, vormde de aanleiding voor de geruchtmakende moord op 28-jarige Rudi Schouten in Breda. Dat meldt de BN DeStem.
Profielfoto van Verschuren Corné
Geschreven door
Verschuren Corné

Dat zeggen bronnen rond het onderzoek naar het misdrijf, waarvan zes Satudarahleden worden verdacht, zo schrijft BN DeStem.
Schouten zou op de fatale dag, 4 april vorig jaar, de zus van zijn vrouw hebben bedreigd, onder meer door haar autobanden lek te prikken. De schoonzus raakte zo in paniek dat ze haar man belde. Die was op dat moment in Spanje en waarschuwde meteen vrienden uit de motorclub die op een begrafenis waren.
Klaarlichte dagSchoutens schoonvader regelde volgens bronnen een gesprek tussen beide partijen in de Cypresstraat in Breda. Daar eindigde de ontmoeting in een bloedbad.
Het slachtoffer werd volgens de politie door meerdere Satudarahleden mishandeld en toen doodgeschoten. De moord had plaats op klaarlichte dag op een parkeerplaats voor een supermarkt. Het is niet duidelijk waarom het slachtoffer en zijn schoonzus ruzie hadden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.