Rentree Anthony Lurling bij FC Den Bosch gaat langer duren: 'Het valt allemaal wat tegen'

12 januari 2016 om 12:44
nl
De rentree van Anthony Lurling laat langer op zich wachten dan gepland. De speler van FC Den Bosch, die herstellende is van een achillespeesblessure, heeft een kleine terugslag gehad tijdens zijn revalidatie. "Ik hoopte eind januari bij de groep aan te sluiten, maar dat wordt nu februari."
Profielfoto van Strater Ronald
Geschreven door
Strater Ronald

Anthony Lurling sukkelt al geruime tijd met zijn gezondheid. De routinier heeft dit seizoen nog geen wedstrijd gespeeld vanwege een achillespeesblessure en werd daar ook aan geopereerd. Zijn revalidatie leek de goede kant op te gaan, Lurling dacht fit te zijn voor de tweede competitiehelft, maar kent nu toch een kleine terugslag.
Opstaan als een oude vent"Ik hoopte in januari weer fit te zijn, maar dat valt dus allemaal wat tegen", zegt Anthony Lurling over zijn revalidatie. "Ik voelde onlangs weer pijn in mijn kuit, maar ik heb niet het gevoel dat het weer mijn achillespees is. Die pijn is weg, denk ik. Het zal waarschijnlijk een geïrriteerde pees ernaast zijn of een kleine verrekking. Maar ik sta hierdoor soms 's-ochtends als een oude vent op en dat was voor de operatie niet zo. Ik ga woensdag weer naar mijn behandelend arts. Verder ben ik hartstikke fit. Het zal nu weer wat langer duren voor ik bij de groep kan aansluiten."
'Niet op deze manier stoppen'De 38-jarige Anthony Lurling denkt nog niet aan stoppen met voetbal. "Ik wil mijn carrière voetballend afsluiten en niet op deze manier."


App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.