Helmond Sport wil niet door met Jan van Dijk, trainer aan laatste maanden bezig

12 januari 2016 om 12:57 • Aangepast 21 november 2020 om 13:28
nl
Helmond Sport verlengt het aflopende contract van trainer Jan van Dijk niet. Dat maakte de club uit de Jupiler League dinsdag bekend.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

"Onder leiding van Jan van Dijk zijn we weer aan het opkrabbelen naar waar Helmond Sport hoort te staan", vertelt directeur Mario Captein van Helmond Sport. "En daar gaan we de komende maanden verdere stappen in zetten."
Volgens Van Dijk is de club na twee seizoenen toe aan een nieuwe coach. "Dat heb ik te respecteren en daar heb ik het ook niet moeilijk mee. Onze doelstelling blijft hetzelfde: de play-offs halen. Er zijn nog genoeg prijzen te pakken en daar wil ik er zeker een van meepikken."
Van Dijk is momenteel bezig aan zijn tweede periode bij Helmond Sport. Hij stond eerder van 2002 tot 2004 al voor de groep in Helmond. De komende periode gaat de club gebruiken om te zoeken naar een nieuwe hoofdtrainer.

Wachten op privacy instellingen...

Negende plekHelmond Sport staat momenteel negende in de Jupiler League en is in de race een ticket voor de play-offs om promotie naar de eredivisie te bemachtigen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.