Jindra durfde de straat niet meer op na finale K3 zoekt K3

12 januari 2016 om 13:47
nl
Jindra van Schaijk uit Etten-Leur heeft enkele moeilijke weken gehad nadat ze de finale van K3 zoekt K3 verloor. Dat meldt het Vlaamse weekblad 'Dag Allemaal'. Jindra was vooral bang voor negatieve reacties. "De week na de slotshow wilde ik alleen zijn. Ik heb me toen thuis opgesloten. Ik durfde ook niet naar buiten", zo zegt ze in het weekblad.
Profielfoto van Pennings Mathijs
Geschreven door
Pennings Mathijs

Dankzij haar vriend Bram gaat het nu allemaal beter met de 23-jarige. "K3 zoekt K3 heeft ons eigenlijk nog dichter bij elkaar gebracht. Bram heeft me heel goed opgevangen na de teleurstelling van de tv-show. En nu we samen de stress van K3 zoekt K3 hebben doorstaan, zijn we écht helemaal zeker van elkaar."
Ander kleurtjeDe Etten-Leurse heeft volgens 'Dag Allemaal' inmiddels een ander kapsel. "Sommigen denken dat het is om op een symbolische manier de ontgoocheling van K3 zoekt K3 achter me te laten. Maar dat is niet het geval. De kleur van mijn haar was nep. Dit ligt veel dichter bij mijn natuurlijke haarkleur. En aangezien ik geen K3'tje ben, hoef ik geen toestemming te vragen aan Studio 100!"

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.