Video

Absoluut niet achter de geraniums, Senioren Expo is er voor de actieve 50-plusser

12 januari 2016 om 19:32
nl
Ze zijn actief, hebben spaargeld op de bank en willen helemaal niet achter de geraniums zitten. De 50-plussers van tegenwoordig. En dus is het een goeie doelgroep voor veel bedrijven. Dat verklaart het succes van de seniorenbeurs in Veldhoven. Vandaag startte de 14e editie.
Profielfoto van Linders Tessel
Geschreven door
Linders Tessel

Het is een drukte van jewelste in 't Koningshof in Veldhoven. Zes dagen lang kunnen bezoekers alles vinden wat het ouder worden moet vergemakkelijken. Handige schoonmaakdoekjes, massagestoelen of de nieuwste scootmobiel. Het is hier te vinden.
SuccesvolDe Seniorenexpo begon jaren geleden als vierdaags evenement. Al snel bleek dat zowel de aanmeldingen van standhouders als de bezoekersaantallen zo groot waren dat het evenement kon worden uitgebreid. Al jaren duurt de beurs nu al zes dagen.
Het succes is te verklaren door de financiële positie van veel ouderen. Vaak hebben zij het economisch goed en is er dus ruimte om geld uit te geven aan nieuwe spullen. Ook wordt van senioren verwacht dat zij steeds langer thuis blijven wonen en dan kunnen handige hulpmiddelen goed van pas komen.
Dagje uitEr mag dan bij de meeste ouderen wat geld op de rekening staan, koopziek zijn ze geenszins. Veel van hen zien een bezoekje aan de beurs vooral als een gezellig dagje uit.
Er is muziek, zijn lekkere hapjes en genoeg mensen om een praatje mee te maken. Of je dan wel of niet met iets nieuws naar huis gaat, maakt helemaal niks uit.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.