PSV-fans klagen over 'Feyenoord-scheidsrechter' Danny Makkelie, KNVB reageert

13 januari 2016 om 09:10 • Aangepast 21 november 2020 om 13:27
nl
Sommige PSV-fans zijn niet blij dat Danny Makkelie zondag de topper Feyenoord-PSV fluit. Ze zijn in de veronderstelling dat Makkelie in Rotterdam werkt en daarom een voorkeur voor Feyenoord heeft. De KNVB, die over de aanstelling van de scheidsrechter gaat, heeft via Twitter gereageerd op de kritiek.
Profielfoto van van Erp Joost
Geschreven door
van Erp Joost

De voetbalbond maakte dinsdag bekend dat Makkelie de topper fluit. Enkele fans van PSV spraken daar direct schande van. Op Twitter regende het boze reacties.

Wachten op privacy instellingen...

Normaal gesproken reageert voetbalbond KNVB niet op zulke verwijten. Maar deze keer gebeurde dat toch wel. Via Twitter werd onderstaand bericht de wereld ingeslingerd.

Wachten op privacy instellingen...

"Hij werkt niet in Rotterdam, maar in Dordrecht. De eenheid heet daar ook Rotterdam", werd daar nog aan toegevoegd. De persvoorlichter van de KNVB schreef verder: "Ook werkt en woont hij niet in de stad Rotterdam en fluit hij wel vaker Feyenoord. Zoals hij clubs uit het hele land fluit."

Wachten op privacy instellingen...

De kraker tussen Feyenoord en PSV wordt zondag vanaf 14.30 uur gespeeld. Beide clubs moeten winnen om zicht te houden op de landstitel.



App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.