Mounir El Allouchi wil terug naar NAC Breda: 'Ik ben sterker geworden'

13 januari 2016 om 12:54
nl
Mounir El Allouchi hoopt volgend seizoen weer aan te sluiten bij de selectie van NAC. De middenvelder is door de Bredase club voor anderhalf jaar uitgeleend aan Helmond Sport, maar die afspraak loopt aan het einde van het seizoen af.
Profielfoto van Strater Ronald
Geschreven door
Strater Ronald

El Allouchi heeft bij NAC nog een contract tot medio 2017. Binnenkort heeft de speler een onderhoud met de technische leiding van NAC om te praten over zijn toekomst.
Hij kwam bij NAC weinig aan spelen toe en besloot zich in de winterstop van het seizoen 2014/2015 te laten verhuren aan Helmond Sport. In Helmond werd de middenvelder een vaste waarde in het team van coach Jan van Dijk, totdat hij in september een meniscusblessure opliep.  
'Ik ben sterker geworden'"Het is een goede beslissing geweest om naar Helmond te gaan", zegt Mounir El Allouchi. "Ik heb het hier prima naar mijn zin en ben hier ook sterker geworden. Ik hoop wel volgend seizoen weer voor NAC te spelen. Eerder was ik bij NAC steeds die jeugdspeler, maar daar kijken ze nu misschien anders tegenaan. Ik heb daar binnenkort een gesprek over met de clubleiding."

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.