Vermoorde Danny de Deugd nog gezien nadat hij vrijkwam uit gevangenis

13 januari 2016 om 14:41
nl
Danny de Deugd uit Breda is nog gezien nadat hij op 19 juni werd vrijgelaten uit de gevangenis in Dordrecht. Dat blijkt uit een van de tips die de politie heeft gekregen nadat Opsporing Verzocht aandacht besteedde aan de zaak. In totaal kreeg de politie veertien tips over de dood van Danny de Deugd. De gouden tip zit er volgens een woordvoerder nog niet bij.
Profielfoto van Pennings Mathijs
Geschreven door
Pennings Mathijs

Er was ook nog iemand die de politie tipte dat hij Danny in december nog in Etten-Leur had gezien, maar dat acht de politie zeer onwaarschijnlijk.
In december vond de politie lichaamsdelen in een sloot in Etten-Leur. Dankzij onderzoek van het Nederlands Forensisch Instituut is sinds dinsdag duidelijk dat die toebehoorden aan de 26-jarige Danny de Deugd.
Doodsoorzaak onduidelijkOmdat onduidelijk is waar de Bredanaar sinds zijn vrijlating op 19 juni verbleef en wat er met hem is gebeurd, vraagt de politie aan mensen die hem hebben gezien na die datum, zich te melden. Dat heeft tot nu toe in ieder geval een persoon gedaan. Het is nog niet duidelijk hoe Danny om het leven is gekomen. De politie houdt nog alle scenario's open.
ZIE OOK:Danny de Deugd (26) had openstaande schulden en had drugsdealers achter zich aan’

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.