Diefstal van Fiat in Bokhoven met vrijwel lege tank leidt tot dertig tips

13 januari 2016 om 16:32
nl
De klungelige diefstal van een zeldzame Fiat, nieuwjaarsdag 2015 bij een huis in Bokhoven, is niet onopgemerkt gebleven. De aandacht hiervoor in de opsporingsprogramma’s Bureau Brabant en Opsporing Verzocht heeft tot dertig tips geleid.
Profielfoto van Janssen Hans
Geschreven door
Janssen Hans

De boeven wisten niet dat de wagen vrijwel geen benzine meer had.
Onherkenbaar in beeldVervolgens gingen ze tanken. Op camerabeelden, van een pompstation langs de snelweg A2 bij De Lucht, zijn de inbrekers duidelijk te zien.Twee van de drie dieven zijn onherkenbaar in beeld gebracht. De politie weet om wie het gaat. De bijrijder is nog wel duidelijk te zien. Hij is nog niet herkend.
Het aantal tips werd dinsdagavond bekendgemaakt in Opsporing Verzocht. Het programma van AVRO/TROS bracht ook een gewapende woningoverval in Veldhoven onder de aandacht. Die werd op 28 november vorig jaar gepleegd. Hierover zijn nog geen reacties binnen gekomen. De politie wil onder meer weten wie die dag tussen 10.00 en 15.00 uur als passagier in bus 174 heeft of hebben gezeten.
Slachtoffer internetdateIn Opsporing Verzocht kwam ook de man uit Oss aan het woord die het slachtoffer werd van een internetdate. Ook dit 'item' heeft vooralsnog geen tips opgeleverd.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.