Man (24) knijpt keel dicht van vrouw (43) en slaat haar autoruit in na verkeersruzie in Breda

13 januari 2016 om 17:57
nl
De politie heeft dinsdag een 24-jarige man uit Rijsbergen opgepakt voor het bedreigen van een 43-jarige vrouw. Dat gebeurde na een verkeersruzie op een smal bruggetje op het Van Almondepad in Breda. De man sloeg bovendien een ruit van haar auto aan diggelen.
Profielfoto van van Kalmthout Jesse
Geschreven door
van Kalmthout Jesse

De vrouw vertelde dat ze zag dat uit tegengestelde richting een auto het bruggetje opreed. Het is daar zo smal dat er slechts één auto tegelijk overheen kan. De vrouw had voorrang, maar kon niet doorrijden en liet haar zoontje alvast uitstappen om naar school te gaan.
Met beide handen bij de keelDe Rijsbergenaar stapte uit en eiste dat de vrouw achteruit moest rijden. Hij sloeg vrijwel meteen met een lifehammer de ruit van het linkervoorportier in.
Het slachtoffer maakte vervolgens met haar telefoon een foto van de man, waarna hij haar met beide handen bij de keel greep. Pas toen een omstander erbij kwam staan, liet hij haar los. Deze helper heeft ook haar auto verplaatst.
Man komt terug, vrouw vluchtDe belager kwam even later weer terug en eiste de telefoon van de vrouw. Zij rende weg, waarna de agressieve man uiteindelijk in zijn auto stapte en wegreed.
Het incident werd door verschillende mensen en kinderen gezien.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.