Kater Bollie maakt het goed na aanrijding, maar automobilist die hem aanreed nog niet gevonden

14 januari 2016 om 08:27
nl
De kater die vrijdag op de Wilhelminalaan in Schijndel door een zwarte Jeep werd aangereden, is weer veilig thuis. Nog altijd ontbreekt ieder spoor van de bestuurder die na deze aanrijding doorreed. “Bollie is vrolijk, eet en drinkt. Dat is het belangrijkste”, laat Marieke Broekmeulen weten op haar Facebook-pagina. Haar verhaal verspreidde zich als een olievlek via sociale media.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Vorige week vrijdag dreigde het fataal af te lopen voor katje Bollie. Het dier werd rond zes uur ’s middags op de Wilhelminalaan in Schijndel aangereden door een zwarte auto die leek op een Jeep.
De bestuurder stapte uit, zag de kat midden op de weg liggen en sloeg volgens getuigen op de vlucht. Gefrustreerd klom Marieke in de pen om haar verhaal kenbaar te maken. Met succes: duizenden mensen deelden het bericht en tientallen vrienden lieten verontwaardigde reacties achter.
ZIE OOK: ‘Waarom ben je doorgereden?’, auto schept kat en baasje wil verhaal halen
'Hij ligt lekker voor de kachel'De kat was er na de aanrijding slecht aan toe, maar inmiddels gaat het beter met hem. “Bollie eet, drinkt, poept en plast en lijkt geen pijn te hebben”, meldt Marieke opgelucht. “Wel slaapt hij nog heel veel. Hij ligt nu lekker voor de kachel, we zijn blij dat hij weer thuis is!”
Nog altijd heeft de bestuurder van de Jeep zich niet gemeld. “Ik vind het ongelooflijk dat je niet eens de moeite hebt genomen de kat tenminste van de weg te halen”, meldde Marieke eerder.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.