Recordjaar voor Beekse Bergen, Africa by Light waarschijnlijk vervolgd

14 januari 2016 om 12:15
nl
Safaripark Beekse Bergen heeft een recordjaar achter de rug. Vorig jaar vonden 925.000 bezoekers hun weg naar het park in Hilvarenbeek, 50.000 meer dan in 2014.
Profielfoto van van Kalmthout Jesse
Geschreven door
van Kalmthout Jesse

Vooral het avondevenement Africa by Light zorgde voor een grote boost. De lichtshow trok tijdens de eerste editie, die loopt tot komend weekend, ruim 30.000 belangstellenden.
"Natuurlijk hebben we in december veel geluk gehad met het weer, maar 30.000 bezoekers is een aantal waar we vooraf van droomden. Ons doel was in eerste instantie om een basis te leggen voor een jaarlijks terugkerend winteravondevenement. In die opzet zijn we uitstekend geslaagd”, aldus parkmanager Niels de Wildt.
“We gaan dus zeker in gesprek om eind dit jaar weer iets moois neer te zetten. Het fundament is gelegd en er zijn al veel ideeën om het nog mooier en leuker te maken. Hoe en in welke vorm weten we nog niet precies, maar we zouden gek zijn als we dit niet verder zouden uitbouwen. Bezoekers reageren namelijk superenthousiast op wat we hier neer hebben gezet.”

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.