Heftige vechtpartij in België: verdachte uit Rijsbergen betrokken [VIDEO]

15 januari 2016 om 09:03
nl
De vechtersbazen die eind december bij een discotheek in het Belgische Hoogstraten een jongeman in elkaar sloegen en trapten, komen allemaal uit Nederland. Tenminste een van de verdachten komt volgens het parket in Turnhout uit Rijsbergen.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Twee groepen jongeren gingen na een avondje stappen in discotheek Highstreet met elkaar op de vuist. Dat gebeurde midden op de weg vlakbij de parkeerplaats voor het oog van tientallen mensen.
Op Dumpert circuleren beelden van de heftige vechtpartij. Te zien is hoe de vier Nederlanders midden op straat een Belgische jongeman tegen de grond slaan en hem herhaaldelijk op zijn hoofd trappen. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht.
AanleidingIntussen heeft het parket in Turnhout alle verdachten geïdentificeerd. De vier zijn nog niet voorgeleid. “Wat de aanleiding was voor de vechtpartij? Dat moet onder meer blijken uit de verhoren”,  zegt parketwoordvoerder Inge Delissen.
Volgens Vlaamse media is het slachtoffer inmiddels weer hersteld van de vechtpartij en weer begonnen met werken.
'Vlaag van woede'Discotheek Highstreet liet op Facebook weten geschokt te zijn door de beelden. “Dit is een vlaag van woede waar je machteloos tegen staat aangezien het op de openbare weg voorvalt en dus niet tijdig kan ingegrepen worden.” De club ging zijn ‘uiterste best’ doen om de daders te vinden.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.