Roy O. weer opgepakt in onderzoek naar dubbele moord Hooge Zwaluwe

15 januari 2016 om 12:10
nl
In de dubbele moordzaak in het vakantiehuisje in Hooge Zwaluwe is verdachte Roy O. opnieuw aangehouden. Dat bleek uit de eerste zitting over deze moordzaak in het justieel complex Schiphol.
Profielfoto van Emile Vaessen
Geschreven door
Emile Vaessen

De 45-jarge O. werd al eerder opgepakt omdat hij betrokken zou zijn geweest bij de dubbele moord in Hooge Zwaluwe. O. zit vast voor poging tot moord op de hoofdverdachte: de 39-jarige Belg Samir T.
O. twee keer eerder opgepaktRoy O. werd op 14 oktober gevonden bij een huis aan de Merodelaan in Breda. Hij had een schotwond en werd later opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij de dubbele moord op No Surrender-captain Brian Dalfour en de beroepscrimineel Muljaim Nadzak. Hun lichamen werden een dag later gevonden in een vakantiehuisje in Hooge Zwaluwe na een mislukte ripdeal die uitmondde in een schietpartij.
Samir T. raakte daarbij ook gewond. Hij werd door vrienden gedropt bij het Amphia Ziekenhuis in Oosterhout en staat vrijdagochtend voor het eerst voor de rechter.
Vrije en weer vastDe rechtbank liet O. eerder ook al een keer vrij. Hij werd aanvankelijk vastgehouden vanwege de fatale schoten op Dalfour en Nadzak. Volgens bronnen in Antwerpen had hij juist met hen afgesproken om de Belgen te bestelen.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.