Vladimir Hornicek doet aangifte tegen ex-wethouder Van den Bosch: ‘Ik overval geen tankstations!'

15 januari 2016 om 13:39
nl
Vladimir Hornicek gaat aangifte doen van smaad en laster tegen de Steenbergse ex-wethouder Vincent van den Bosch. Dat heeft Hornicek vrijdag aan Omroep Brabant laten weten. Volgens de lokale videoblogger is zijn reputatie beschadigd door de recente uitlatingen van de ex-wethouder. Die noemde Hornicek in zijn aangifte een crimineel. “Iedereen in Steenbergen loopt nu met een grote boog om mij heen.”
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Van den Bosch (D66) stuurde vorige week zijn aangifte tegen Hornicek door naar de pers. Hij beschuldigt Hornicek van intimidatie, smaad en laster en bestempelt hem als een crimineel die mensen op straat molesteert, tankstations overvalt en actief is in de drugshandel.
'Waar haalt hij deze onzin vandaan?'Die aantijgingen schieten bij Hornicek in het verkeerde keelgat. “Ik heb nog nooit iemand gemolesteerd op straat, nog nooit iets gestolen en nog nooit een tankstation overvallen. Ik heb geen idee waar hij die onzin vandaan haalt. Ik weet wel dat mijn reputatie in Steenbergen is verpest. Normaal maakte iedereen nog wel eens een praatje met mij, maar nu negeert iedereen mij volkomen”, briest de videoblogger.
Hornicek rekent op een rechtszaak en overweegt daarom om een topadvocaat in de arm te nemen. “Ik laat mijn carrière niet door deze man verpesten.”
ZIE OOK: Aftreden Vincent van den Bosch geen verrassing voor Steenbergse politiek: ‘Positie was onhoudbaar'
VideorelVan den Bosch kreeg het na een raadsvergadering over de opvang van vluchtelingen aan de stok met Hornicek. Die wilde de wethouder buiten nog wat vragen stellen, maar Van den Bosch had daar geen zin in. Er ontstond een ruzieachtige sfeer waarna de wethouder Hornicek een duw gaf.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.