Minuut stilte Vorstenbossche Boys voor overleden PSV-fan Sem Hendriksen (16): ‘We zijn geschokt’

16 januari 2016 om 15:21 • Aangepast 21 november 2020 om 13:23
nl
Voetbalvereniging Vorstenbossche Boys staat bij de eerstvolgende wedstrijd stil bij het overlijden van Sem Hendriksen. De 16-jarige jongen overleed afgelopen woensdag aan de gevolgen van bloedkanker. Sem speelde in de A1 van de voetbalclub. “Iedereen bij onze vereniging heeft geschokt gereageerd op zijn overlijden”, meldt wedstrijdsecretaris Ronnie van Asseldonk. Maandag is de afscheidsdienst van Sem.
Profielfoto van Quekel Sebastiaan
Geschreven door
Quekel Sebastiaan

Op welke manieren de Vorstenbossche Boys nog meer een eerbetoon gaat brengen aan de A1-speler, wordt binnenkort besloten. Er wordt in elk geval bij zeker één wedstrijd een minuut stilte in acht genomen.
De 16-jarige Sem overleed woensdag als gevolg van zijn ziekte. Hij kwam landelijk in het nieuws nadat zijn laatste wens in vervulling ging: de kampioenswedstrijd van PSV bijwonen.

Wachten op privacy instellingen...

'Ik heb genoten'Spelers Adam Maher en Jeffrey Bruma bezorgden Sem een onvergetelijke dag. Met de kampioensschaal in de handen reden ze naar de ernstig zieke tiener, die in een groot bed lag in de hoek van het Philips Stadion.
Twee weken na het bevrijdende kampioensfeest klom Sem in de pen om zijn fantastische ervaringen te delen met het publiek. “Ik heb ontzettend genoten van deze ervaring en het heeft mij heel veel energie gegeven”, schreef hij in een blog.

Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...
Wachten op privacy instellingen...

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.