Spirituele wereld start actie om gearresteerde 'buitenaardse' Robbert van den Broeke te helpen

16 januari 2016 om 15:59
nl
Een volgeling van Robbert van den Broeke is een online actie gestart, om het recent opgepakte medium uit Bosschenhoofd te ondersteunen met zijn 'zware missie' op aarde. Vrijdag werd bekend dat het medium recent werd opgepakt door de politie, op verdenking van het bedreigen van medewerkers van RTL en SBS6. In het centrum voor spiritualiteit Zuiderlicht in Breda wil een andere volgeling een ondersteunend kunstwerk gaan maken voor het omstreden medium.
Profielfoto van Bartol Rob
Geschreven door
Bartol Rob

In de wereld van de spiritualiteit is vol verbazing en verbijstering gereageerd op de aanhouding van Robbert van den Broeke. Medewerkster Marleen van centrum Zuiderlicht in Breda, waar het medium op vrijdag 29 januari een lezing zou houden, is zelfs ontdaan. "Ik schrik hier echt van. Ik had dit absoluut niet verwacht en had mijn hand voor hem in het vuur gestoken."
Van den Broeke was een vaste gast in het centrum, waar hij globaal eens in de drie maanden optrad. "Dan zat het altijd vol. Er kwamen heel veel mensen speciaal voor hem."
Slachtoffer van het duisterInge Voeten, directrice van het centrum, was al een paar dagen eerder op de hoogte dat er problemen waren rond het medium. "Ik ben opgebeld door zijn manager die zijn optreden afzegde. Hij vertelde dat er problemen waren en dat Robbert nu eerst moet herstellen."
Voeten is er van overtuigd dat Van den Broeke wordt aangevallen door de 'andere kant', de duistere kant. "Ik vind hem het slachtoffer in deze affaire. Ik kan mij niet voorstellen dat hij de bedreigingen geuit heeft. Hij is een hele zuivere man."
Robbert is ..... buitenaards Ans Hoornweg, initiatiefneemster van de actie om Van den Broeke te ondersteunen, dicht hem heel bijzondere kwaliteiten toe. "Hij is een afgevaardigde van een hoog ontwikkeld ras uit de ruimte en zijn missie is om vernieuwing op de aarde te brengen, door het bewustzijn van de mensheid op een hoger plan te brengen. Weet dat Robbert van de Broeke de aller-, allergrootste lichtwerker is die ik ken."
De fans van het medium willen hem nu gaan steunen door iedere avond om acht uur Robbert van den Broeke in het licht te zetten. Die oproep wordt inmiddels gedeeld op Facebook.

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.