Man schrikt: wildvreemde vrouw in zijn bed in Eindhoven

17 januari 2016 om 19:20
Een Eindhovenaar is zaterdagavond flink geschrokken toen hij een wildvreemde vrouw in zijn bed zag liggen. De man ontdekte haar vlak nadat hij thuiskwam.
Profielfoto van Yoeri Nijs
Geschreven door
Yoeri Nijs

De man kwam rond kwart over elf 's avonds thuis in de Bagelaarstraat en zag dat er een ruitje van zijn voordeur was ingetikt. Voorzichtig liep de man zijn huis binnen. Hij ontdekte dat er niets was gestolen. Wel zag hij een paar dameslaarzen in de woonkamer staan.
Onder invloedDe 41-jarige Eindhovenaar krabde zich achter zijn oren, liep naar boven en schrok ineens flink toen hij plots een onbekende vrouw in zijn bed zag liggen. Hij probeerde haar uit bed te praten, maar dat lukte niet. Daarom belde de man de politie.
Nu was het de beurt aan de agenten om de 42-jarige vrouw het bed uit te krijgen. Ze vroegen haar weg te gaan, maar dit bleek niet te lukken. Ze had namelijk te veel gedronken. Daarom arresteerden de agenten de vrouw.
Aangifte gedaanDe dronken slaapster is meegenomen naar het politiebureau, waar ze nog vastzit. Voor zover bekend kwam de vrouw uit een ander stadsdeel van Eindhoven. Het is nog niet duidelijk waarom ze dronken in andermans bed stapte. De Eindhovenaar heeft aangifte gedaan.

Wachten op privacy instellingen...