'Danny de Deugd op 30 juni nog gezien op scooter tijdens zomerkermis in Etten-Leur'

18 januari 2016 om 13:00
nl
Danny de Deugd (26) uit Breda is waarschijnlijk op 30 juni voor het laatst levend gezien. Hij zou toen ten tijde van de zomerkermis in Etten-Leur op een scooter hebben gereden. Dat blijkt uit tips die de politie heeft binnengekregen na een uitzending van Opsporing Verzocht.
Profielfoto van te Veele Robert
Geschreven door
te Veele Robert

Een woordvoerder noemt het een waardevolle tip. Tot nu toe heeft de politie 22 tips binnengekregen over de dood van Danny. Daarvan zijn dertien aanwijzingen bruikbaar.
Geen gouden tipDe tips zeggen iets over de tijdlijn, een mogelijk motief of richting waarin de politie moet zoeken. De gouden tip zit er volgens de politie nog niet bij.
In december vond de politie lichaamsdelen in een sloot in Etten-Leur. Dankzij onderzoek van het Nederlands Forensisch Instituut is sinds dinsdag duidelijk dat die toebehoorden aan de 26-jarige Danny de Deugd.
Alle scenario's openDanny kwam op 19 juni vorig jaar vrij uit de gevangenis in Dordrecht. Waar hij daarna verbleef en wat er met hem is gebeurd, is onduidelijk. De politie houdt nog alle scenario's open.
Dinsdag besteedt Opsporing Verzocht opnieuw aandacht aan de zaak. De politie wil van de kijkers weten of iemand Danny op 30 juni of kort daarna heeft gezien.
ZIE OOK: ‘Danny de Deugd (26) had openstaande schulden en had drugsdealers achter zich aan’

App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.