PSV'er Jetro Willems blij met rentree, maar heeft nog tijd nodig

19 januari 2016 om 00:04
nl
Met een tevreden glimlach blikte Jetro Willems terug op zijn rentree. De verdediger speelde een uur mee met Jong PSV tegen MVV en blaakt van het zelfvertrouwen om op korte termijn ook weer zijn wedstrijden in het eerste team te maken.
Profielfoto van Paul Post, Milicevic Martin
Geschreven door
Paul Post, Milicevic Martin

PSV kan Willems zondag al goed gebruiken tegen FC Twente, want dat is Arias geschorst. Maar Willems wil niks overhaasten. "Ik ben lang weggeweest en het kost nog wel even tijd om weer op dat oude niveau te komen. Fysiek ben ik in orde, maar ik moet nog wel meer wedstrijdritme en inhoud krijgen."
'Ik wil fit worden en 'blijven'Het komende half jaar wordt voor Willems ook interessant, omdat het contract van Willems in 2017 afloopt. Verlengen of vertrekken bij PSV lijkt het te gaan worden, maar Willems is er laconiek onder. "Ik wil fit worden en fit blijven en met PSV dit seizoen de doelen halen, dus kampioen worden. Dat is nu belangrijker dan mijn contract."
PSV-verdediger Jetro Willems maakte maandagavond na een afwezigheid van een halfjaar zijn rentree op het voetbalveld. Willems speelt met Jong PSV tegen MVV Maastricht (2-0). De linksback was sinds juli niet inzetbaar vanwege een blessure aan zijn knie. Willems zou eigenlijk eind oktober al zijn rentree maken, maar tijdens een training raakte hij weer geblesseerd aan de knie die hem al zolang uit de roulatie hield.
MaltaDe linksback van PSV deed vorige week tijdens een trainingskamp op Malta voor het eerst weer mee in een partijvorm.
App ons!

Heb je een foutje gezien of heb je een opmerking over dit artikel? Neem dan contact met ons op.